Kiinteistöhuolto

»

Kiinteistöhuoltopalvelumme kruunaa kiinteistösi kunnon. Kuninkaan Talkkarit pitävät tyytyväisinä niin pienet kuin suuret taloyhtiöt, yritykset ja kiinteistöosakeyhtiöt. Palvelemme Itä-Helsingin, Itä-Vantaan ja Keravan alueella.

Yrityksemme tavoitteet kiinteistöhuollossa

  • Turvallisuus
  • Asukas- ja asiakaslähtöisyys
  • Esteettisyys
  • Kustannustehokkuus

Monipuolisia kiinteistön huolto- ja korjauspalveluja

Kuninkaan Talkkarit Oy:n toiminta on alusta saakka perustunut pitkiin ja kestäviin asiakassuhteisiin. Huollossamme on kiinteistöjä, joita olemme hoitaneet jo vuosia. Tarjoamme kaikkia perinteisiä talonmiespalveluita, kuten ulkoalueiden hoitoa, kulutusseurantaa, teknisiä vuosihuoltoja, lumitöitä tai autohallien pesua.

Piha-alueet hoidettu, lumityöt tehty, rappukäytävät siistit, talonkirjat ajan tasalla – siinä muutamia esimerkkejä työstämme. Listaan mahtuvat myös koneurakointi, mittarilukemien tarkastus sekä monet muut kiinteistöhuolto- ja korjauspalvelut. Räätälöimme sopivat palvelut tarpeenne mukaan. Tavoite on, että asuminen ja työskentely käyvät entistä viihtyisämmin, ja samalla kiinteistön kunnossapito- ja perusparannuskustannukset pienenevät.

Työnohjausjärjestelmänä käytämme Huoltokanava-järjestelmää.

Kiinteistöpalvelun vuosisopimus on sinun etusi 

Suosittelemme kokovuosisopimuksen tekemistä kanssamme. Näin olemme käytettävissänne niin lumi- kuin lehtikasojen vallatessa tontin, vuoden jokaisena päivänä. Kiinteistöpalvelun vuosisopimus tulee myös lähtökohtaisesti edullisemmaksi.

Kysy huoltosopimustarjous nyt!