kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuolto

Kiinteistöhuoltopalvelumme kruunaa kiinteistösi kunnon. Kuninkaan Talkkarit pitävät tyytyväisinä niin pienet kuin suuret taloyhtiöt, yritykset ja omakotiasukkaatkin. Palvelemme Vantaan ja koko Uudenmaan alueella.

Monipuolisia kiinteistön huolto- ja korjauspalveluja

Piha-alueet hoidettu, lumityöt tehty, rappukäytävät siistit, talonkirjat ajan tasalla – siinä muutamia esimerkkejä työstämme. Listaan mahtuvat myös koneurakointi, mittarilukemien tarkastus sekä monet muut kiinteistöhuolto- ja -korjauspalvelut. Katsotaan, mitä tarvitset, niin räätälöidään sopiva palvelu sinulle. Tavoite on, että asuminen ja työskentely käyvät entistä viihtyisämmin, ja samalla kiinteistön kunnossapito- ja perusparannuskustannukset pienenevät.

Kiinteistöpalvelun vuosisopimus on sinun etusi

Suosittelemme kokovuosisopimuksen tekemistä kanssamme. Näin olemme käytettävissäsi niin lumi- kuin lehtikasojen vallatessa tontin, vuoden jokaisena päivänä. Kiinteistöpalvelun vuosisopimus tulee sinulle myös edullisemmaksi. Kysy huoltosopimustarjous nyt!

Kiinteistöpalveluja myös kausisopimuksilla sekä urakka- ja lisätöinä

Voit solmia kanssamme myös pelkän kausisopimuksen, jolloin tarjoamme kiinteistöhuolto- ja korjauspalveluja haluamanasi kautena. Talvella huolehdimme esimerkiksi kiinteistön lumitöistä ja kulkureittien hiekoituksesta, ja kesällä sujuvat niin nurmikon leikkaus, kiinteistön ja piha-alueiden siivous kuin muutkin työt.

Tarjoamme kiinteistöpalvelua myös urakka- ja lisätöinä. Kunnostamme esimerkiksi aitoja ja kivetyksiä sekä huolehdimme muista kiinteistön huoltoon ja korjaukseen liittyvistä töistä.

Palvelut

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Ota yhteyttä