Toiminnastamme

Taloyhtiöt, yritykset, omakotitaloasukkaat
Talkkarimme palvelevat kaikkia kiinteistöhuoltoa ja muita erikoistöitä tarvitsevia aina ripein ottein, hymyssä suin

Me Kuninkaan Talkkareissa olemme käytettävissäsi kaikissa kiinteistöhuoltotehtävissä. Pidämme huolen, että kiinteistö pysyy kaikin puolin hyvässä kunnossa kesästä talveen. Jotta voimme palvella asiakkaitamme kuninkaallisin ottein, työ kuin työ hoidetaan aina kunnialla ja ammattiylpeydellä. Suosittelemme kokovuosisopimuksen solmimista kanssamme – näin pystymme tarjoamaan entistä parempaa ja ennen kaikkea edullisempaa palvelua.

Tarvittaessa kiipeämme katollekin

Maan tasalta uskaltaa nousta korkeuksiin, kunhan ammattitaito ja luvat ovat kunnossa. Meidät voit tilata tekemään korkeanpaikan tehtäviä kuten rännien tyhjennyksiä, kattoturvatuotteiden asennuksia sekä lumenpudotuksia.

Päivystyksemme palvelee – myös sinua, jolla ei ole erillistä sopimusta kanssamme

Kiinteistöhuollon päivystyspalvelumme (24 h) on tarkoitettua aivan kaikille. Et tarvitse erillistä sopimusta kanssamme. Erikoisuutemme on myös ovenavaussopimus omakotitaloissa asuville vanhuksille, myös muille palvelua tarvitseville.

Kalusto työhön kuin työhön

Työ ei tyssää, kun kalustokin on kunnossa. Meillä on monipuoliset koneet kaikkiin kiinteistöhuoltotöihin, kaikille keleille. Laitteilla pistetään piha kuin piha ojennukseen viimeisintäkin ruohontupsua myöden.

Miten voimme auttaa?

Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme

Ota yhteyttä